Quantcast
Channel: _WORLD via Rick Shide on Inoreader
Viewing all 99163 articles
Browse latest View live

Lucky Dube – Live in Concert

$
0
0
Lucky Dube - Live in Concert

Release Date: April 21, 2006
Label: Gallo Records
Artist: Lucky Dube

This 90 minute live concert includes Feel It, The Hand That Giveth, Natural Man, Back To My Roots, I've Got You Babe, Together As One, Prisoner, House Of Exile, Dracula, It's Not Easy, Reggae Strong, Don't Cry, War And Crime, Remember Me, Truth In The Wor

(folk) [CD] Saša Matić (Sasha Matic) - Zabranjena Ljubav - 2015, FLAC (image+.cue), lossless

$
0
0
Saša Matić / Zabranjena Ljubav Жанр : folk Носитель : CD Страна-производитель диска (релиза) : Сербия Год издания : 2015 Издатель (лейбл) : GRAND Номер по каталогу : CD 639 SOKOJ Страна исполнителя (группы) : Сербия Аудиокодек : FLAC (*.

Тема на форуме


Nuri / Drup [2017]

$
0
0
[Label: Shouka | Cat#: none]
  1. Frfrfr (4:48)
  2. Bouderbel (4:31)
  3. 9roov (3:22)
  4. Drup (4:48)
  5. Bamboo (3:53)
  6. Trib (3:38)
  7. Faza (3:33)
  8. Tie (3:11)

Lee Wolfe – Woody Guthrie Revisited (With Maraya Zydeco & Cordero) (2016)

$
0
0

FLAC | 366 MB | LINKS

Great connoisseur of styles as root blues, bluegrass and folk, Lee Wolfe has been the leader of formations as the Blue Ranger and has worked with such names of reference of the current blues music as Ernie Hawkins. Now he proposes us to retrieve the songs of the legendary Woody Guthrie, father of the author’s song of the twentieth century.

EDITION RECORDS νέες κυκλοφορίες... και δύο δισκάρες ανάμεσα (των MISHA MULLOV-ABBADO και VERNERI POHJOLA)

$
0
0
DJANGO BATES: Saluting Sgt. Pepper [Edition EDN 1094, 2017]
ajazz%2Bedition%2B1.jpg
Ο Django Batesείναι από μόνος του ένα τρανό κομμάτι της ιστορίας τής πιο σύγχρονης βρετανικής τζαζ. Στη σκηνή από τις αρχές του ’80, ως πιανίστας-κιμπορντίστας βασικά, ο Bates έχει καινούριο CD στο οποίο διασκευάζει ολάκερο το “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band” των Beatles! (Προφανώς τιμώντας τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του). Το θαυμαστικό το βάζω, βασικά, για το «ολάκερο», γιατί τα τραγούδια των Beatles θεωρούνται στάνταρντ της jazz εδώ και δεκαετίες, έχοντας την ίδιαν αξία, στις καταρτίσεις των προγραμμάτων και των track lists, με τα κομμάτια του κλασικού αμερικανικού songbook.
Ο Bates γι’ αυτόν τον… άθλο έχει δίπλα του τον Stuart Hall, που παίζει κιθάρες, σιτάρ και βιολί, το σχήμα Eggs Laid by Tigers(τραγουδιστής, μπασίστας και ντράμερ που κάνουν και φωνητικά) και ακόμη την Frankfurt Radio Big Band, μια 14μελή ορχήστρα με μερικά πολύ γνωστά ονόματα στη σύνθεσή της, όπως τον τενόρο σαξοφωνίστα-φλαουτίστα Tony Lakatos. Όλοι αυτοί μαζί συνεργάζονται, ωραία, για το συγκεκριμένο ακρόαμα, που έχει την αξία του όπως και να το κάνουμε.
Θέλω να πω πως ο Bates κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες να… γιγαντώσει το “Sgt. Peppers…”, δίχως να καταφύγει σε αισθητικές ατασθαλίες. Γενικά, δηλαδή διατηρήθηκε ένα κλίμα, ασχέτως αν οι ενορχηστρώσεις κάπως «μπερδεύουν» το πράγμα, δίνοντάς του ενίοτε μια φανφαρόνικη διάσταση. Επίσης τα φωνητικά είναι πολύ καλά, με την ορχήστρα να έχει πλήρη, αλλά διακριτό λόγο (εννοώ πως σημαίνουσα είναι και η παρουσία του γκρουπ), καθώς αποφεύγονται οι σολιστικές ακροβασίες. Η επιτυχία, δηλαδή, του Bates έγκειται και στο γεγονός πως διατήρησε στο «δικό» του “Sgt. Peppers…” τη βινυλιακή διάσταση του πρωτότυπου άλμπουμ. Καλή, δηλαδή αρκετά καλή προσπάθεια!
DENYS BAPTISTE: The Late Trane [Edition EDN 1093, 2017]
ajazz%2Bedition%2B2.jpg
O βρετανός τενόρο βασικά σαξοφωνίστας (παίζει και σοπράνο) Denys Baptiste πράττει εκείνο που, νοερώς ή πρακτικώς, έπραξαν όλοι οι σαξοφωνίστες φέτος. Ήτοι να τιμηθούν τα 50χρονα από το χαμό του John Coltrane. Τούτο ακριβώς συμβαίνει και με την έκδοση τούτου τού CD, που είναι γεμάτο, φυσικά, από συνθέσεις του Trane. Ναι, το “The Late Trane” είναι αφιερωμένο στον John Coltrane, καθώς από τα δέκα tracks του μόνο δύο είναι originals– όλα τ’ άλλα είναι versions, ωραίες versions, κλασικών συνθέσεων του θρύλου σαξοφωνίστα από τα sixties. Συγκεκριμένα διασκευάζονται τα “Dusk dawn” (από τα απόνερα του “Kulu Sé Mama”), “Living space” (από το “Infinity”), “Ascent” (από το “Sun Ship”), “Peace on Earth” (από το “Infinity”), “Transition” (από το “Transition”), “Vigil” (από το “Kulu Sé Mama”), “Afterthe rain” (από το “Impressions”) και “Dear Lord” (από το “Transition”). Οι επιλογές δεν θα μπορούσε παρά να είναι άριστες, όπως δυνατό είναι και το tribute του Baptiste, ο οποίος έχοντας δίπλα του πολύ καλούς παίκτες (Nikki Yeohπιάνο, πλήκτρα, Gary Crosbyκοντραμπάσο, Neil Charles bass guitar, κοντραμπάσο, Rod Youngs ντραμς, κρουστά, Steve Williamson τενόρο) ξέρει να φτάνει σε κορυφώσεις. Το “The Late Trane” έχει σαφή «πνευματικό» αέρα (ό,τι αποκαλείται γενικώς “spiritual jazz”) στη μεγαλύτερη διάρκειά του, παρουσιάζοντας ωραίες επεμβάσεις, στο βασικό «κολτρεϊνικό» σώμα, που αφορούν βασικά στη χρήση των πλήκτρων (δεν εννοώ το πιάνο) και στον καταμερισμό των soli. Έχω, επίσης, τη γνώμη πως το “The Late Trane” ξεκινάει φοβερά –εννοώ τα πρώτα tracks– και πως συνεχίζει κάπως «πιο κάτω», αλλά πάντα με ενδιαφέρον.
ajazz%2Bedition%2B3.jpg
VERNERI POHJOLA: Pekka [Edition EDN 1092, 2017]
Από τους καλύτερους ευρωπαίους (Φινλανδός) τρομπετίστες τής κάπως πιο νέας γενιάς, ο 40χρονος Verneri Pohjola αποφασίζει να ασχοληθεί στο “Pekka” με τον συνθέτη πατέρα του – τον φημισμένο Pekka Pohjola, μέλος των Wigmam φυσικά στα early sevneties, μα και με ιδιαίτερη προσωπική progressive και fusion δισκογραφία, όλα τα μετέπειτα χρόνια έως και τον πρόωρο θάνατό του, το 2008, στα 56 μόλις χρόνια του. Στο 4σέλιδο εξώφυλλο ο Verneri μιλάει για τον πατέρα του Pekka, εντελώς προσωπικά, λέγοντας πως δεν τον θυμάται και τόσο ως πατέρα στην νεαρή ηλικία του, επειδή χώρισε με τη μάνα του, όταν εκείνος ήταν δύο ετών και πως στην πορεία ήρθε σε μεγαλύτερη επαφή μαζί του, και με τη μουσική του – για την οποία μουσική του ο Pekkaείχε μιαν εντελώς δική του προσέγγιση. Ήθελε, λέει ο Verneri, να αποδίδεται με πολύ συγκεκριμένους τρόπους (όπως τους είχε σχεδιάσει στο μυαλό του) και πως δεν γούσταρε καθόλου τα «κόλπα» και τις «αλλαγές». Τούτο, υποθέτω εγώ τώρα, θα δημιούργησε κι ένα κάποιο περαιτέρω… εμπόδιο στις σχέσεις των δύο αντρών, καθώς ο Verneri είναι βασικά αυτοσχεδιαστής, με πολύ πιο «ελεύθερο» ταμπεραμέντο. Ίσως, γι’ αυτό το λόγο οι δυο τους δεν συνεργάστηκαν και τόσο, όσο ο Pekka βρισκόταν στη ζωή (υπάρχουν πάντως κάποιες κοινές ηχογραφήσεις τους), με τον Verneri να αποδίδει τα δισκογραφικά πρέποντα στον πατέρα του μόλις τώρα, με το άλμπουμ του “Pekka”, ένα tribute (το τρίτο στη σειρά, σ’ αυτό το κείμενο το αφιερωμένο στην Edition!), που είναι πολύ καλό, και που θα ξαναφέρει στο φως τη μουσική ενός από τους κορυφαίους φινλανδούς δημιουργούς των seventies και των eighties.
Να πούμε κατ’ αρχάς πως εδώ διασκευάζονται επτά συνθέσεις του Pekka Pohjola, οι “Kätkävaaran lohikäärmeThe dragon of Kätkävaaran” (από το φερώνυμο LP τού 1980), “Ensimmäinen aamuThe first morning” (από το “Harakka Bialoipokku” του 1974), “Inke ja mä – Inke and me” (ξανά από το “Kätkävaaran Lohikäärme” του ’80), “NipistysPinch” (από το “Pihkasilmä Kaarnakorva” του 1972), “Sekoilu Seestyy Madness subsides” (ξανά από το “Harakka Bialoipokku” του ’74), “Benjamin” (από το “Changing Waters” του 1992) και “Innocent questions” (επίσης από το “Changing Waters”). Τα άλμπουμ αυτά (ιδίως τα παλαιότερα) για όσους τα έχουν ακούσει αποτελούν, σίγουρα, «κοσμήματα» του βορειοευρωπαϊκού progressive fusion, σφόδρα επηρεασμένα (πολλές φορές) εγώ θα πω από τους δίσκους του Frank Zappa της εποχής (“The Grand Wazoo”, “Waka/Jawaka” κ.λπ.). Αυτοί οι «ζαππισμοί» είναι το «μονοπάτι», το «δρομάκι», το οποίο έχει ανακαλύψει βεβαίως και ο Verneri, δημιουργώντας μιαν ισχυρή βάση, πάνω στην οποία θα πατήσει και που θυμίζει οπωσδήποτε (έστω και κατά τόπους) τις προσεγγίσεις του πατέρα του. Φυσικά, ο ίδιος ως αυτοσχεδιαστής προσανατολίζει προς άλλες κατευθύνσεις το εποικοδόμημα και αυτό ακριβώς είναι που κάνει τη διαφορά στο “Pekka”, δίνοντάς του έναν διαφορετικό αέρα. Πάρα πολύ καλόάλμπουμ!
ajazz%2Bedition%2B4.jpg
MISHA MULLOV-ABBADO: Cross-Platform Interchange [Edition EDN 1091, 2017]
Πιθανώς να τον είχα παρεξηγήσει τον μπασίστα Misha Mullov-Abbado (γιος του ιταλού αρχιμουσικού Claudio Abbadoκαι της ρωσίδας βιολίστριας Viktoria Mullova), όταν για το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του, το “New Ansonia” (2015), έγραφα πως… «ο νεαρός Abbadoέχει μεγαλώσει μέσα σ’ ένα “κλασικό” περιβάλλον και αυτό δεν κρύβεται». Αν, τέλος πάντων, οι κλασικές αναφορές του ήταν φανερές σ’ εκείνο το CD, εδώ είναι κάπως πιο δυσδιάκριτες. Όχι, δεν είχα «θάψει» το προηγούμενο δισκάκι του Abbado, ίσα-ίσα(!), τώρα όμως τούτο ’δω θα πρέπει να το… βαθμολογήσω πολύ παραπάνω, καθότι έχουμε να κάνουμε μ’ ένα εντελώς απολαυστικό άλμπουμ σύγχρονης contemporary jazz – απ’ αυτά, εν πάση περιπτώσει, για τα οποία παρακαλάς να μην τελειώσουν. Ναι, είναι πολύ καλός συνθέτης ο μικρός και αυτάρκης επίσης (και τα οκτώ θέματα τού “Cross-Platform Intercharge” είναι δικά του), παίρνοντας δυνατές βοήθειες φυσικά και από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, που είναι έξι στον αριθμό (όχι και λίγοι), γνωρίζοντας τον τρόπο να αναδεικνύουν στον υψηλότερο βαθμό το υλικό που τους παραδίδεται.
Καταπληκτικό CD με έξοχα παιξίματα, μελωδίες, soli, ατμόσφαιρα… τα πάντα!
ALEXI TUOMARILA: Kingdom [Edition EDN 1090, 2017]
ajazz%2Bedition%2B5.jpg
Τον φινλανδό πιανίστα Alexi Tuomarila τον είχα δει πριν αρκετά χρόνια στο Γκάζι – σ’ ένα από τα πρώτα Euro Jazz Festival. Έχω, δε, γράψει κι άλλες φορές γι’ αυτόν, τόσο στο Jazz & Τζαζ, όσο και στο δισκορυχείον. Τελευταία φορά για το συγκρότημά του, ας το πούμε έτσι, τους Drifters και το άλμπουμ τους “Flow”, επίσης στην Edition, πρόπερσι.
Στο πιο καινούριο “Kingdom” ο Tuomarila εμφανίζεται με τρίο, έχοντας δίπλα του τον κοντραμπασίστα Mats Eilertsen και τον ντράμερ Olavi Louhivuori, παρουσιάζοντας βασικά καινούριο υλικό (συνθέσεις δικές του και των υπολοίπων μελών του τρίο), καθώς από τα εννέα tracksμόνο ένα αποτελεί διασκευή (είναι εκείνη στο “The times they are a-changin’” του Dylan). Το γκρουπ είναι «δεμένο» φυσικά, και παίζει δίχως εντυπωσιασμούς και φιοριτούρες, στηριγμένο σ’ αυτά τα τρία όργανα και πουθενά αλλού. Δεν υπάρχουν εννοώ ηλεκτρονικά, εφφέ, άλλα κρουστά κ.λπ. Τούτη η καθαρότητα στον ήχο είναι ένα ατού οπωσδήποτε, καθώς μέσω μιας αναπόφευκτης, μάλλον, «τζαρετικής» επιρροής το σχήμα μπορεί και «φεύγει», δίχως ζόρι. Συνθέσεις απλές, αλλά όχι «φτωχές», που εξελίσσονται μέσα από τη μελωδική γραμμικότητά τους, δίχως κάτι να εκβιάζεται ή να παρεκκλίνει (προς το rock, το latin κ.ο.κ.). Βορειοευρωπαϊκή, «έντεχνη» τζαζ κυρίως, είναι η jazzτου τρίο του Alexi Tuomarila, παιγμένη με… ευρωπαϊκό πάθος και με δύναμη.
OLLI HIRVONEN: New Helsinki [Edition EDN 1087, 2017]
ajazz%2Bedition%2B6.jpg
Νεαρός φινλανδός κιθαρίστας και συνθέτης, ο Olli Hirvonen (γεννημένος το 1989) έχει καινούριο CD στην Edition γεμάτο, αποκλειστικώς, με δικά του θέματα. Το ύφος του Hirvonen είναι το… εκλεπτυσμένο fusion και αυτό το «οδηγεί» πολύ καλά καθ’ όλη τη διάρκεια τού “New Helsinki”, έχοντας δίπλα του άσσους συμπαίκτες (τον Walter Smith III τενόρο σαξόφωνο, τον Adam OFarrill τρομπέτα και ακόμη πιανίστα, μπασίστα και ντράμερ). Έτσι, μέσα απ’ αυτή τη σειρά των δικών του συνθέσεων ο Φινλανδός αποκαλύπτει το αληθινό ταλέντο του – να οικοδομεί «σωστά» ηλεκτρικά περιβάλλοντα, με ιδιαίτερα απλωμένες σολιστικές γραμμές (απ’ όλα τα όργανα) στα τρία, τουλάχιστον, μεγάλης διάρκειας κομμάτια του (δύο 12λεπτα κι ένα 10λεπτο).

Η Edition Records εισάγεται στην Ελλάδα από την ΑΝ Music

VA – Soft Rock Crate (2017)

$
0
0

320 kbps | 221 MB | LINKS

Tracks:
1 Just When I Needed You Most – Randy VanWarmer
2 Lonely Boy – Andrew Gold
3 The One That You Love (Live) – Air Supply
4 Long Hard Climb – Maria Muldaur
5 Welcome Back (Theme from “Welcome Back, Kotter”) – John Sebastian
6 Time Passages [Live 1981] – Al Stewart
7 Dream Weaver – Gary Wright
8 Cold Morning Light – Todd Rundgren
9 Queen of Hearts – Dave Edmunds
10 She Hates to Go Home – Marshall Crenshaw
11 It’s Over – Brave Belt
12 Galveston (Live Version) – Jimmy Webb
13 Three Roses – America
14 Make It By Yourself – Bread
15 Never Ending Song of Love – Delaney & Bonnie
16 Talk to Me – Fiona
17 Lover of Mine – Alannah Myles
18 Lover Come Back – Lou Gramm
19 Something About You – Bad Company
20 Kokomo – Little Feat
21 Ride Captain Ride – Blues Image
22 Never Let Her Go – David Gates
23 Run Like a Thief – JD Souther
24 Too Much Sorrow – Ben Vaughn
25 Tin Town – Seals and Crofts

Free – Chronicles (2006)

$
0
0

320 kbps | 353 MB | LINKS

The compilation contains 35 selections that perfectly illustrate the depth and breadth of Free’s recorded work. A band that perfectly combined blues, soul and rock with some of the best music recorded during the 70’s

CD1:
1. Walk In My Shadow (3:35)
2. Goin’ Down Slow (8:25)
3. I’m A Mover (3:01)
4. Moonshine (5:04)
5. Sugar For Mr Morrison (A New Stereo Mix) (3:18)
6. I’ll Be Creepin’ (3:31)
7. Lying In The Sunshine (3:56)
8. Woman (3:53)
9. Songs Of Yesterday (3:33)
10. Mouthful Of Grass (3:40)
11. All Right Now (Single Version) (4:19)
12. Don’t Say You Love Me (6:06)
13. Heavy Load (5:18)
14. Oh I Wept (4:32)
15. Fire And Water (4:02)
16. Mr. Big (5:55)
17. Be My Friend (5:46)

CD:
1. The Stealer (Album Version) (3:17)
2. The Highway Song (4:13)
3. Soon I Will Be Gone (3:05)
4. Ride On A Pony (4:18)
5. My Brother Jake (3:03)
6. Trouble On Double Time (Live At The Sunderland Mayfair 1970) (3:43)
7. Mr Big (5:23)
8. The Hunter (Live At The Locarno, Sunderland 1970) (5:29)
9. Fire And Water (Live At Croydon 1970) (4:08)
10. Crossroads (Live At Sunderland 1970) (6:05)
11. Magic Ship (5:18)
12. Travelling Man (3:24)
13. Catch A Train (3:29)
14. Little Bit Of Love (2:33)
15. Muddy Water (Original Version) (4:14)
16. Wishing Well (3:44)
17. Easy On My Soul (3:44)
18. Heartbreaker (6:14)

Stephanie Quayle – Love The Way You See Me (2017)

$
0
0

320 kbps | 104 MB | LINKS

Releasing a full-length country music album is no easy feat. It takes time, determination, a lot of hard work and many artists might say a little bit of luck. But if all goes according to plan, you might hit that elusive jackpot of a No. 1 record. Stephanie Quayle has checked off many of these necessary music industry requirements and with wildly successful pre-sale orders, the singer is releasing her new album Love The Way You See Me on Sept. 1 — a week earlier than announced — as a special surprise for her fans, aptly named the “Flock of Quayle.”

“This album is a blend of my songs that I’ve co-written and songs that I’ve found and fallen in love with,” Quayle tells PEOPLE. “There’s every emotion covered, except super angry — I don’t really do angry.” And for her flock who can’t wait until Friday to hear the new album, they can stream it exclusively above.


Allan Taylor - Leaving At Dawn (2009) SACD

$
0
0
Allan Taylor - Leaving At Dawn (2009) SACD

Artist: Allan Taylor
Title Of Album: Leaving At Dawn
Year Of Release: 2009
Label (Catalog#): Stockfisch Records [SFR 357.4057.2]
Country: England
Genre: Acoustic, Folk, Rock
Quality: FLAC (tracks) [88.2kHz/24bit]
Bitrate: Lossless
Time: 57:53
Full Size: 1.19 gb
Upload: Turbobit / DipFile

Rick Shea and The Losin’ End – The Town Where I Live (2017)

$
0
0

320 kbps | 106 MB | LINKS

Original, thought-provoking country folk music. Songs based on legend, imagination and personal stories.

The Town Where I Live features Shea’s longtime backing band, The Losin’ End. “This is more of a band album than I’ve been able to make in the past. Start to finish, it’s me and the guys in my band.”

Shea says he comes from the Dave Alvin school of folk music, a school that includes Woody Guthrie, Howlin’ Wolf, Curtis Mayfield and Chuck Berry to name just a few. “Songs tell our stories and our history and songs were how those stories were shared in the past, I’d like to continue that tradition.”

Rusty Young – Waitin’ for the Sun (2017)

$
0
0

320 kbps | 104 MB | LINKS

Solo release from the singer/songwriter best known for his work with country rock pioneers Poco.The album was recorded at Cash Cabin in Hendersonville, Tennessee, the former home recording studio of Johnny Cash and June Carter Cash. It was produced by Rusty and longtime Poco bassist/vocalist Jack Sundrud – and mixed/mastered by Joe Hardy (ZZ Top, Steve Earle, The Replacements).

Allan Taylor - Songs For The Road (2010) SACD

$
0
0
Allan Taylor - Songs For The Road (2010) SACD

Artist: Allan Taylor
Title Of Album: Songs For The Road
Year Of Release: 2010
Label (Catalog#): Stockfisch Records [SFR 357.9010.2]
Country: England
Genre: Folk, Folk Rock, Singer/Songwriter
Quality: FLAC (tracks)
Bitrate: Lossless [88.2kHz/24bit]
Time: 22:19
Full Size: 483 mb
Upload: Turbobit / DipFile

VA - Even Santa Gets The Blues (2009) SACD

$
0
0
VA - Even Santa Gets The Blues (2009) SACD

Artist: Various Artists
Title Of Album: Even Santa Gets The Blues
Year Of Release: 2009
Label (Catalog#): Stockfisch Records [SFR 357.4066.2]
Genre: Pop, Folk, Blues, Holiday
Quality: FLAC (tracks)
Bitrate: Lossless [88.2kHz/24bit]
Time: 51:06
Full Size: 1.03 gb
Upload: Turbobit / DipFile

Hans Zimmer - Black Hawk Down / Чёрный ястреб OST (2002)

Steely Dan – The Very Best Of Steely Dan – Reelin’ In The Years (1985)

$
0
0

320 kbps | 198 MB | LINKS

Two CD set chronicling Becker & Fagen’s essential output,1972-1980. 18 tracks, including: ‘Do It Again’, ‘Reelin’ InThe Years’, ‘Rikki Don’t Lose That Number’, ‘Hey Nineteen’,’Babylon Sisters’, ‘Deacon Blues’, ‘Josie’, ‘Bodhisattva’,’Peg’, ‘Kid Charlemagne’, ‘My Old School’, ‘Black Friday’,etc.


Louis Capart & Duo Balance - Voyage - D'une Ile A L'autre (2008) SACD

$
0
0
Artist: Louis Capart & Duo Balance Title Of Album: Voyage - D'une Ile A L'autre Year Of Release: 2008 Label (Catalog#): Stockfisch Records [SFR 357.4043.2] Country: France Genre: Pop, Chanson Quality: FLAC (*tracks) Bitrate: Lossless [88.2kHz/24bit] Time: 54:21 Full Size: 1.17 gb

Prem Joshua - Breath of Voavah (2017)

$
0
0
Prem Joshua - Breath of Voavah (2017)


Исполнитель: Prem Joshua
Альбом: Breath of Voavah
Год издания: 2017
Стиль: World, New Age, Chillout

(World Music, Armenian Folklore, Folk Jazz) VA — Armenian Traditional Folk Music - 2015, MP3 (tracks), 320 kbps

$
0
0
VA — Armenian Traditional Folk Music Количество релизов (альбомов / синглов / EP/ сборников) : 1 Жанр : World music, Ethnic, Armenian Traditional Folk Music, Folk Jazz Страна-производитель диска : Armenia Год издания диска : 2017 Издатель (лейбл) : Sharm Holding LLC, Parseghian Records, Traditional Crossroads Страна : Armenia Аудиокодек : MP3 Тип рипа : tracks Битрейт аудио : 320 kbps Продолжительность : 07:22:31 Источник : скачано с Треклист : 01.

Тема на форуме


Depeche Mode - Going Backwards (Remixes) (2017) [FLAC (tracks)

$
0
0
Depeche Mode - Going Backwards (Remixes) (2017) [FLAC (tracks)
Artist: Depeche Mode | Album: Going Backwards (Remixes) | Label: Columbia | Catalog #: No Name | Released: 2017 | Genre: Rock, Pop | Country: United Kingdom | Duration: 01:21:22

Ubirajara Silva Djalma Ferreira 1954 Ritmos da PANAIR

$
0
0
RITMOS%2BDA%2BPANAIR%2B1.jpg

ZA MOJE DRAGE POSETIOCE koji vole BRAZILCE evo jedne starre jako stare ploče, nastale i pre mog rodjenja, što znači da ova ploča ima 62 godine dodjavola a zvučiprokleto dobro!
 Kvalitet fajla je u WAV obliku, malo za vas koji volite vleiku "rezoluciju" i slične gluposti

Viewing all 99163 articles
Browse latest View live




Latest Images